logo

Mistä asiakkaita yksinyrittäjälle & hinnoittelun perusteet -webinaari 10.10. klo 17–18.30

Onko asiakkaiden saaminen mahdollista vain sosiaalisen median avulla? Miten ja mistä saada lisää asiakkaita? Mitä erilaisia mahdollisuuksia yrittäjällä on asiakasmarkkinoinnissa? Kuinka hinnoitella oikein?

Yrittäjän onneksi asiakkaita voi haalia myös sosiaalisen median ulkopuolella. Moni yrittäjä sortuu kuitenkin liian edullisiin hintoihin ja näännyttää itsensä työllä. Me ProSoolossa haluamme olla tukenasi ja auttaa muun muassa asiakashankinnassa. Järjestämme aiheeseen liittyvän webinaarin 10.10.2019 klo 17–18.30.

Koulutuksen tavoitteena on auttaa jokaista löytämään itselleen paras keino asiakashankintaan. Koulutuksen jälkeen osaat myös hinnoitella palvelusi ja tuotteesi kannattavasti.

Webinaari on maksuton kaikille ProSoolon käyttäjille.

Ilmoittaudu mukaan tästä!


Kouluttajana Susan Calonius

Susan on työelämäravistelija ja teologi jonka ydinosaamista on mm. sosiaalinen media ja videoiden teko. Susan auttaa yrittäjiä sekä markkinointi-että hinnoittelutyössä. Työssään Susan kohtaa viikoittain yrittäjiä tai yrittäjyyttä pohtivia asiakkaita ja auttaa heitä ratkaisussa lähteäkö yrittäjäksi vai ei.

LinkedIn-profiili

Kysy lisää ProSoolosta ja ota palvelu käyttöösi

Miksi ProSoolo?

Intohimona yrittäjyys – yrittäjätarinoita

Yrittäjänä voin tehdä asioita, joihin itse uskon
Muutin rakkaan harrastukseni työksi
Rakastan tätä yli kaiken. Nautin työstäni ja asiakkaiden hyvästä olosta
Kun lähetät lomakkeen, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme kysyä henkilötunnustasi ja saada vakuutusetusi voimaan.
Lähettämällä hyväksyt yksityisyydensuojaselosteemme