Yrittäjien työpaja 21.9. klo 17-18.30 Julkaistu 16.2.2021

Etätyöpaja : Yrittäjä olet brändi - verkostoidu, jää mieleen ja löydä asiakkaat tiistaina 21.9. klo 17-18.30

Brändi erottaa meidät muista, jättää muistijäljen asiakkaaseen ja saa palaamaan juuri sinun yritykseen aina uudestaan. Kyky vaikuttaa erilaisissa verkostoissa sekä sosiaalisessa mediassa lisää tunnettuutta, luo luottamusta ja antaa kanavan vakuuttaa asiakkaat ja sidosryhmät palveluistasi.

Tässä osallistavassa työpajassa saat asiantuntijan konkreettiset vinkit sekä pääset sparraamaan yhdessä toisten yrittäjien kanssa:

• Miten löydän asiakkaita ja houkuttelen heidät yritykseeni?
  • Millainen brändi olen ja millaisin keinoin voin tehdä brändistäni houkuttelevamman?
  • Miten rakennan ja hyödynnän verkostoja sekä somea?

Ilmoittaudu mukaan täällä