ProMentori on yrittäjän oma personal trainer Julkaistu 4.4.2019

Miten yksinyrittäjän kirjanpito hoidetaan? Mistä löytäisin uusia asiakkaita? Koska pitää tehdä alv-ilmoitus? Miten hinnoittelen palvelut?

Näissä ja monissa muissa yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa ProMentori – yrittäjän oma personal trainer.

ProSoolo tarjoaa kaikille käyttäjilleen veloituksetta ProMentori-palvelun. Käyttäjänä voit kysyä yrittäjyydestä tai sparrailla erilaisista yrittäjyyteen liittyvistä ideoista. Vastaajina palvelussa toimivat yrittäjyyden huippuammattilaiset.

ProMentori-palvelu vastaa arkisin kello 9–16 chat-ikkunassa. Mentori kysyy sinulta jäsennumeron tai henkilökohtaisen alennuskoodin.

Juridisissa kysymyksissä suosittelemme kääntymään asianajotoimisto Evershedsin lakimiesten puoleen 010 6841 400 arkisin klo 10–16. Myös tämä palvelu on ilmainen ProSoolon käyttäjille.

ProSoolon käyttöönotosta ja muista eduista voit kysyä lisää joko yhteydenottolomakkeella tai soittamalla ProSoolo käyttäjien omaan numeroon 09 1727 3440 arkisin kello 9–15.