ProSoolo vakuuttaa yksinyrittäjän! Julkaistu 4.4.2019

ProSoolon käyttäjänä palveluun kuuluvat seuraavat vakuutukset ja vakuutusedut:

• Oikeudenkäyntikuluvakuutus, jossa vakuutusmäärä on 4000 € ja omavastuu 200 €.
  • Yritysvakuutus 30 % alennuksella*
  • Matkustajavakuutus vapaa-ajan matkoilla kattaa myös mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapsesi ja lapsenlapsesi.**
  • Tapaturmavakuutus silloin, kun et ole tapaturman sattuessa harjoittanut ansiotoimintaa
  • Ammatillinen vastuuvakuutus
  • Järjestövakuutus
  • Tämän lisäksi yrittäjän kannattaa ottaa aina yrittäjän eläkevakuutus (YEL), jotta eläkettä karttuisi myös yrittäjätoiminnasta. Lue lisää YEL-vakuutuksesta ja ole yhteydessä esimerkiksi eläkevakuutusyhtiö ELO:on vakuutuksen hankkimiseksi.

*Vakuutusyhtiö Turva tarjoaa yksinyrittäjän vapaaehtoiset vakuutukset 30 prosentin alennuksella. Alennuksen saa siis yrityksen omaisuuden ja toiminnan vakuutuksiin, vapaaehtoisiin henkilövakuutuksiin, kiinteistö- sekä autovakuutuksiin.

**Vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutuksen piiriin eivät kuulu pysyvällä eläkkeellä olevat henkilöt.