Yrittäjän somemarkkinointi -webinaari 21.5. kello 12–13 Julkaistu 1.1.0001

Järjestämme 21. toukokuuta kello 12–13 ensimmäisen ProSoolo -webinaarin aiheesta Yrittäjän somemarkkinointi.

Suomen Yrittäjäopiston yritystoiminnan kouluttaja ja markkinoinnin asiantuntija Sanna Varis toimii webinaarin kouluttajana. Sanna auttaa työssään pienyrittäjiä markkinointihaasteiden ratkaisemisessa. Kymmenen vuoden työkokemus pienyrittäjien kouluttajana on kerryttänyt Sannalle osaamista pienten resurssien ratkaisuista markkinoinnin ja viestinnän suunnittelussa, toteuttamisessa sekä kehittämisessä.

Koulutuksen sisältö:

Yrittäjän somemarkkinointi – ideoi, konseptoi ja toteuta.

• Mistä ideoita somejulkaisuihin?
  • Sisältökonseptit – keskity olennaiseen
  • Sisältösuunnitelma työtä helpottamaan
  • Työkaluja julkaisujen tekoon, seurantaan ja ajastamiseen

Ilmoittaudu mukaan 16. toukokuuta mennessä tästä.

Jos olet jo ProSoolon käyttäjä, kerro oma jäsennumerosi ja jos olet OP Kevytyrittäjä, kerro kampanjakoodi. Koodin saat lähettämällä meille viestin.