Tule verkostoitumaan ja kehittämään yksinyrittäjien omaa yhdistystä! Julkaistu 4.4.2019

Tule mukaan ja verkostoitumaan yhdistyksen tapahtumiin ja vaikuta ProSoolo-palvelun sekä yhdistyksen toiminnan kehittämiseen!

ProSoolon rinnalla toimii yksinyrittäjien ja kevytyrittäjien Prosoolo ry -yhdistys. ProSoolon käyttäjänä kuulut jo valmiiksi yhdistykseen – liittyminen ei maksa mitään eikä vaadi sinulta muitakaan toimenpiteitä.

Yhdistys järjestää koulutustilaisuuksia ja tekee edunvalvontaa muun muassa vaikuttamalla yksinyrittäjien asemaan yhteiskunnassa tarjoamalla erilaisia palveluita sekä verkostoitumismahdollisuuksia yksinyrittäville henkilöille.

Yhdistys hyväksyy henkilöjäseneksi toimialasta riippumatta kaikki yksinyrittäjät sekä kevytyrittäjät.

Yhdistys on perustettu vuonna 2018 ja sen tarkoituksena on kerätä yhteen toiminimellä toimivat yksityiset liikkeen- ja ammatinharjoittajat ja edistää heidän työelämätietouttaan sekä parantaa yksiyrittäjien ja kevytyrittäjien asemaa yhteiskunnassa.

Lisätietoja ProSoolo ry:n hallituksen puheenjohtaja Kai Niemiseltä, puh. 050 444 9908.