logo

Vapaus olla aito

Omat tilat, oma brändi

Mira Heino on kosmetologi ja yrittäjä. Yrittäjyys ei ollut hänelle pelkästään uravalinta vaan myös eettinen kysymys.“Yrittäjänä voin tehdä asioita, joihin itse uskon. Voin käyttää ja tarjota asiakkaille tuotteita, jotka sopivat omaan arvomaailmaani”, Mira kertoo. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Mira työskenteli lähihoitajana. Ihmisten ja asiakkaiden kohtaaminen oli hänelle tuttua puuhaa, mutta kosmetologin ammatti tuli Mirallekin pienenä yllätyksenä. ”Kaipasin jotain muuta. Olin aina ollut luova ja tykkäsin tehdä asioita käsilläni. Ystävä ehdotti, että lähtisin kosmetologiksi. Tuumasin, että miksipä ei “, Mira kertoo. Saatuaan kosmetologin opinnot päätökseen Mira lähti sopimusyrittäjäksi. Kolmen vuoden aikana rakentui unelma omasta tilasta. 2018 lokakuussa hänestä tuli itsenäinen yrittäjä. Nyt hänellä on oma tila Helsingin Kampissa. “Omat tilat, oma brändi. Tämä oli suuri unelmani”, Mira sanoo.

Taivas ja helvetti, vapaus ja ahdistus. Yrittäjän tunnemaailma voi pahimmillaan heitellä äärilaidasta toiseen. Kun Mira lähti itsenäiseksi yrittäjäksi, ensimmäinen fiilis oli vapauden tunne, johon sekoittui kauhua ja pelkoa.

“Suurin pelko oli, että tuleeko asiakkaita. Jos kukaan ei löydä minua, miten saan maksettua laskut”, Mira kertoo pohtineensa.

Kysy lisää ProSoolosta ja ota palvelu käyttöösi