logo

Yrittäjän vinkkiblogi

Hyvän, toimivan ja menestyvän yrityksen perustaminen alkaa siitä, että yritysidea jalostetaan toimivaksi liikeideaksi ja edelleen liiketoimintatoimintasuunnitelmaksi kannattavuuslaskelmineen.

Liikeidea – helppo nakki?

Yrityksen perustaminen alkaa siitä, että yritysidea jalostetaan toimivaksi liikeideaksi ja edelleen liiketoimintatoimintasuunnitelmaksi kannattavuuslaskelmineen. Katso neljä kysymystä, joihin liikeidean tulisi vastata.
Kuvassa yrittäjä tekee sosiaalisen median suunnitelmaa.

Yksinyrittäjänä sometien alkuun

Tuntuuko joskus siltä, että toiset yritykset ja organisaatiot ovat esillä aktiivisesti kaikissa mahdollisissa sosiaalisen median kanavissa? Ota haltuun viisi kohtaa sometien alkuun.
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Vision, suunnittelun ja priorisoinnin merkitys

Yrittäjän arjesta saattaa herkästi tulla ”tulipalojen sammuttamista”. Tärkeiden toimenpiteiden suunnittelulle ja eteenpäin viemiselle ei ole varattu riittävästi aikaa. Lue Suvi Peltokankaan ja Maiju Tuomaalan blogi.
 Yrittäjyys ei ole ammatti, se on elämäntapa. Kuten monet asian ilmaisevat, yrittäjyys on rakkaudesta lajiin.

Yrittäjän arki – tunnetta ja fiilistä

Onko sinulla ollut päiviä, jolloin fiilistelet omaa ajankäyttöäsi ja arkeasi? Voisitko tehdä asioita toisin, mutta tarvitset siihen vielä uskallusta ja kipinää? Lue yritystoiminnan kouluttaja Tarja Ranton blogi.
Yrittäjän vinkkiblogi

Ole aktiivinen, kehitä itseäsi, verkostoidu, osallistu, auta!

Toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja unelmani työllistämällä itseni töillä, joiden tekemisestä nautin! Lue Elina Lintulan blogi.
Hyvä tilitoimisto on tärkeä.

Yrittäjän tärkeät yhteistyökumppanit

Liian usein yhteistyön laajuus tilitoimiston kanssa jää pienemmäksi kuin mitä se pitäisi olla. Lue Suvi Peltokankaan blogi.